Cem Yılmaz: Ben marka değilim

Cem Yılmaz, gündemdeki tartışmalara dair açıklamalarda bulundu: Ben marka değilim ki...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cem Yılmaz, Netflix'e dair açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Netflix olayına bir Rus Kültür Bakanı'nın baktığı gibi bakıyorum. Marka resmen bir bombardıman yapıyor adının anılması için. Ben Rus gibi düşünüyorum, bu işin altında bir şey var gibi geliyor. Pek fizibile bir durum değil yani. Ona para ver, buralara dağıt... Bana pek inandırıcı gelmiyor" dedi.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, Cem Yılmaz "Ben iyi performans sergilemediğim gösterilerde aldığım parayı iade ederim" ifadelerini kullandı. 'Organize İşler 2'nin Netflix'e satılmasını nasıl bulduğu sorusuna Yılmaz, "Üzerine çok tartışıldı. Aslında konu bir dağıtım firmasını ilgilendiren bir konuydu. Kazançlardan, yapımcılara, fikir sahiplerine aktarılan parada eksiklik konusuydu, çözüldü. Şimdi ben Netflix olayına bir Rus Kültür Bakanı'nın baktığı gibi bakıyorum. Marka resmen bir bombardıman yapıyor adının anılması için. Ben Rus gibi düşünüyorum, bu işin altında bir şey var gibi geliyor. Pek fizibile bir durum değil yani. Ona para ver, buralara dağıt... Bana pek inandırıcı gelmiyor. Ben almadım, almam da ama alırsam fikrim değişir mi? Evet değişir" şeklinde konuştu

Komedyen açıklamalarını, “Markayı insanlaştırarak sevdirme diye bir şey var. Markayı alfa olarak kabul etmemeyle ilgili başka bir paranoya yaratılıyor. Şey gibi, markayı insan yapalım, insanlardan da bahsederken marka gibi davranalım. İnsanım ben, marka değilim ki” diyerek bitirdi.