Soğuk Kış Günlerinde İçinizi Isıtacak Battaniye Modelleri

Battaniyeler, sadece soğuk kış günlerinde ısınmaya yarayan ürünler değildir. Çünkü aynı zamanda dekoratif olarak da işlev görürler. Evlerde koltukların üzerine serilerek de kullanılabilen bu ürünler, diğer dekorasyon ürünleri ile uygun tarz ve renklerde tercih edilirse oldukça şık bir görünüm ortaya koyabilirler.

Google Haberlere Abone ol

Battaniyeler, özellikle soğuk kış gecelerinde en çok ihtiyaç duyduğumuz eşyalardan birisidir. Özellikle de kış aylarının sert geçtiği bir coğrafyada yaşıyorsanız, battaniyeler en büyük kurtarıcınızdır. Çünkü bu ürünler, sıcak tutacak malzemelerden imal edilirler. Bu malzemelerin başında da pamuk, akrilik ve polyester gelmektedir. Bu anlamda piyasada farklı malzemelerden üretilmiş battaniyeler bulunmaktadır. Peki, kış aylarının vazgeçilmezi battaniye modelleri hangileridir?

Birbirinden Şık Battaniye Modelleri

Battaniyeler, sadece soğuk kış günlerinde ısınmaya yarayan ürünler değildir. Çünkü aynı zamanda dekoratif olarak da işlev görürler. Evlerde koltukların üzerine serilerek de kullanılabilen bu ürünler, diğer dekorasyon ürünleri ile uygun tarz ve renklerde tercih edilirse oldukça şık bir görünüm ortaya koyabilirler. Bunların yanında günümüzde popüler battaniye modelleri arasında TV battaniye çeşitleri de yer almaktadır. Bu anlamda dilerseniz TV izlerken dilerseniz de kitap okurken battaniyeniz ile sıcacık hissedebilirsiniz.

Pamuklu Battaniyeler

Günümüzde battaniye çeşitlerinin üretimi için farklı malzemelerin kullanıldığından bahsetmiştik. Bunlar arasında belki de en sağlıklısı pamuktan imal edilmiş olanlardır. Fakat pamuklu battaniye satın alırken bilinen ve güvenirliğini kanıtlamış markaları seçmenizde fayda bulunmaktadır. Çünkü pamuk masum görünen bir malzeme olsa da, bazen insan hayatını ciddi şekilde tehdit edebiliyor. Bunun en önemli nedeni ise pamukların yetişme döneminde kullanılan ilaçlardır. Bu nedenle sağlıklı olduğundan tam olarak emin olmadığınız pamuklu battaniyelerden uzak durmalısınız. Özellikle de bebekler için battaniye seçimi yaparken bu durum çok daha büyük önem taşımaktadır.

Vizon Battaniyeler

Soğuk kış günlerinde sıcacık hissetmeniz ve konforunuz için tercih edilebileceğiniz bir diğer battaniye modeli ise vizon battaniyelerdir. Bu battaniyelerin vizon olarak adlandırılmasının nedeni ise kürk kadar yumuşak olmalarıdır. Sadece yumuşak olmaları ile değil, aynı zamanda sıcak tutmaları ile de rağbet gören bu ürünler, genellikle akrilik malzemeden imal edilmektedir.

Yün Battaniyeler

Battaniye modelleri arasında belki de en güvenilir olanı yün battaniyelerdir. Kuzu, kaşmir ya da Angora gibi yünlerden üretilen bu battaniyeleri özellikle çocuklarınız için tercih edebilirsiniz. Çünkü yün battaniyeler su buharını emer ve vücut sıcaklığının kontrolünü desteklerler.

Battaniye fiyatları ise; battaniyenin markasına, üretildiği malzemeye ve ebatlarına göre değişiklik gösterir. Siz de bu fiyatları ve modelleri inceleyerek sizin için en uygun olanını satın alabilir, soğuk kış aylarında sıcacık hissedebilirsiniz.

İLANDIR.