Down sendromlu rapçi Eren Karalı'dan Ceza’ya düet teklifi

Gebze'de yaşayan 25 yaşındaki down sendromlu Eren Karalı, rap söylüyor. Şarkı sözleri de kaleme alan Karalı'nın hayali ise şarkıcı Ceza'yla düet yapmak.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki down sendromlu Eren Karalı, şarkı sözleri kaleme alarak Türkçe rap şarkıları seslendiriyor. Çocukluğundan bu yana müziğe tutkuyla bağlı olduğunu söyleyen Karalı'nın en sevdiği şarkıcılar ise Ceza ve İsmail YK. "Aşk acılarını anlattığım şarkılar yazıyorum" diyen Eren Karalı'nın en büyük hayali ise Ceza ile birlikte düet yapabilmek.

'ENGELSİZ İNSANLAR BİR ARAYA GELSE NE GÜZEL OLUR'

Gebze Belediyesi'nde üç yıldan bu yana danışman olarak çalışan Eren Karalı bugüne kadar birçok etkinlikte rap söyledi. Karalı'nın dinleyicileri arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve KKTC Başbakanı Tufan Erhürman da yer aldı.

Eren Karalı ve KKTC Başbakanı Tufan Erhürman

Uluslararası Down Sendromu Federasyonu'nun desteğiyle Türkiye'nin farklı yerlerinde şarkılarını söyleyen Karalı'nın en büyük hayali ise Ceza ile aynı sahneyi paylaşarak Ceza’nın "Fark var" şarkısını birlikte seslendirmek.

'BEN ARABESK RAPÇİYİM'

Eren Karalı, Ceza'yla düet yapma isteğini şu sözlerle anlattı: "Kendim, bu yola baş koydum, şarkı yazmaya devam ediyorum. Ceza'yla düet yapmak istiyorum ama hâlâ yapamadım. Ben arabesk rapçiyim. Sözlerimi de kendim yazıyorum. Aşk acısı çekenlere şarkılarımı yazıyorum. İnsanlara Eren Karalı'yı tanıtmak istiyorum. Ceza bana yardım ederse onunla “Fark Var” şarkısını söylemek istiyorum. Engelsiz insanlar bir araya gelse ne güzel olur."

Karalı’nın hayali ise Ceza’yla düet yapabilmek.

Etiketler ceza düet down