Edis: Haluk abi beni ne zaman döveceksin?

Edis, konserinde izleyiciler arasındaki Haluk Levent'e seslendi: Abi beni ne zaman döveceksin?

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Edis önceki akşam Harbiye Açıkhava'da konser verdi. Edis sahnedeyken izleyiciler arasında bulunan Haluk Levent'e "Haluk abi beni ne zaman döceveksin" diye takıldı. Edis'le akraba olan şarkıcı Haluk Levent, daha önce Edis’le ilgili sorulara sosyal medyada, “Artık çok oldun. Valla döveceğim Edis’i” diyerek esprili bir cevap vermişti.

Konsere gelenler arasında Haluk Levent, İrem Derici ve Gülşen-Ozan Çolakoğlu gibi isimler vardı. Edis sahnedeyken bir ara, Haluk Levent'in daha önceki ifadelerine atıfta bulunarak, "Haluk abi beni ne zaman döveceksin? Beni döv de kendime geleyim" dedi.

Yeğeni şarkıcı Edis'in kuzeniyle evli olan, dolayısıyla 'akraba gibi' olduklarını söyleyen Levent sosyal medyada kendisine yöneltilen, “Kim daha yakışıklı?” sorusuna, “Edis, kim? Şöyle bana bakın. Geçen Edis’i gördüğümde, ‘Bak böyle güzel güzel çıkıyorsunuz. Seni döverim’ dedim. Kızlar Edis’le fotoğraf çektirmek istiyorsanız, Haluk Abi’nizle iyi geçinin” cevabını vermiş ardından, “Senin ne kadar yardımsever ve iyi kalpli olduğunu biliyoruz. Güzellik yapıp Edis’le beni tanıştırır mısınız?” yorumuna ise şarkıcı, “Artık çok oldun. Valla döveceğim Edis’i" ifadelerini kullanmıştı.