Model Alexandra Sabuncu balkondan düştü

ABD'den, Türkiye'ye tatil için gelen Türk asıllı model balkondan düştü. Yoğun bakımdaki genç modelin hayati tehlikesi devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Tatil için ABD’den İstanbul’a gelen model Alexandra Sabuncu, arkadaşının evinde dengesini kaybederek 5. kattan aşağı düştü. Genç model yoğun bakıma alındı.

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Florida eyaletinden Türkiye'ye gelen Türk asıllı model Alexandra Sabuncu, Taksim'de arkadaşlarıyla buluştu. Burada bir süre eğlenip iki arkadaşı ile birlikte onların Etiler'deki evine geçti. İddiaya göre önce akşam yemek yediler, ardından Sabuncu camın kenarına geldi ve dengesini kaybedip 5'inci kattan düştü. Arkadaşları, genç kadının düştüğünü görmeyip bir süre evde onu aradıktan sonra açık pencereyi fark etti. Aşağıda, Alexandra Sabuncu'nun kanlar içinde yattığını görünce ambulansı ve polisi aradılar. Yoğun bakıma alınan Sabuncu'nun hayati tehlikesi sürüyor.

Soruşturmayı derinleştiren polis Sabuncu'nun alkol ile birlikte uyuşturucu almış olma ihtimali üzerinde duruyor. Adli tıpa gönderilen kan örneklerinin sonucu kesinleştirmesi bekleniyor. (Kaynak: NTV)