Hadise'den 'erotik klip' yanıtı: Ahlaksızlık kafanızda

Şarkıcı Hadise'den klibi ile ilgili eleştirilere yanıt: Ahlaksızlık sizin kafanızda!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Hadise klibinde küvete girdiği 'Sıfır Tolerans' şarkısının 'erotik' bulunarak eleştirilmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Şarkıcı mesajında, "Erkektir yapar, kadındır susar zihniyetine karşıyım. Bir kadın olarak buna boyun eğmiyorum. Ahlaksızlık sizin kafanızda" dedi.

‘Sıfır Tolerens' adlı şarkısının klibi için Fransız manken Aurelien Muller ile kamera karşısına geçen şarkıcı Hadise, klibinin aşkı anlattığını ve 'erotik yakıştırmasının çok çirkin' olduğunu söyleyen Hadise, erkek şarkıcıların da bu tarz klipler çektiğini belirtti ve ‘Ahlaksızlık sizin kafanızda' hashtag’ini açtı.

Hadise'nin klibiyle ilgili cevabı şöyle: “Ben klibime verilen ‘erotik' damgasına katılmam ve izin vermem! Bir kadın bir aşkı anlatan ve yansıtan sahneler çekince ‘erotik' oluyor ama erkek sanatçılarımız istedikleri gibi kadın mankenler/oyuncularla çektikleri sahneler nedense hiç ama hiç ‘erotik' kategorisine girmiyor. Ben bir kadın olarak buna boyun eğmek zorunda mıyım? HAYIR. “Erkektir yapar, kadındır susar” zihniyetine sonuna kadar karşı çıkıyorum! Maalesef ülkemizde kadın erkek ayrımı 2018 yılında bu kadar yoğun bir şekilde var ise, işimiz zor. Ama ben bir kadın olarak bunun için savaşmaya ve özgürce sanatımı yapmaya ve yaşamaya devam edeceğim.”