Nazan Öncel'den Sıla'ya destek

Nazan Öncel, Yenikapı mitingi sözleri nedeniyle hedef haline getirilen Sıla için açıklamada bulundu. Öncel, "Yanlış anlaşıldı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Yenikapı’da düzenlenen 'demokrasi mitingi' için “Kesinlikle darbeye karşıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum” demesiyle gündeme gelen, sırasıyla İstanbul ve Bursa konserleri iptal olan Sıla'ya şarkıcı Nazan Öncel'den destek geldi.

Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtlayan Öncel, "Sıla’nın söylediklerinin yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Üzüldüm şahsen... Esasen Sıla’nın şarkılarını seslendirenlerin ne düşündüğünü merak ediyorum ben. Çünkü böyle zamanlarda genellikle Fransız kalmayı tercih eder insanlar..." diye konuştu.

'SILA'NIN DEDİĞİ GİBİ...'

Öncel, son yıllarda nasıl yaşadığını ise şu sözlerle özetledi: "Son birkaç yıldır yurtiçinde ve dışında olmak üzere köy kasaba geziyor, yeni yerler keşfediyor, fotoğraflar çekiyorum. Köy kahvelerinde takılıyorum. Yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendimi. Tesadüfen Endülüs’de bir yer keşfettim; Sevilla kentine bağlı Marinale köyünde, insanın hayal ettiği demokrasiyi, sınıf farkının olmadığı hayatları gördüm mesela. Dahası para falan da sökmüyor orada, ben senin yaptığın eve taş taşıyorum, sen benim çocuğumu kendi aracınla okula götürüp getiriyorsun. Bizim köyler de cabası. Kıyı kıyı geziyorum, Sıla’nın dediği gibi kafa nereye ben oraya... İnsanın arkasında hiçbir pişmanlık bırakmadan yaşaması lazım. Mühim olan adam gibi onurunla yaşayıp gitmektir bu dünyadan, eğilip bükülmeden... Referansın neyse o kadarsındır."

HABERİN TAMAMI

Etiketler sıla Nazan Öncel