Sıla yeniden sahnede

Yenikapı mitingi için "Kesinlikle darbeye karşıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum" için konserleri iptal edilen ve hedef haline getirilen Sıla, İzmir konseriyle yeniden sahnelere döndü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Sıla Gençoğlu, İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi.

Geçen 7 Ağustosta İstanbul Yenikapı'da düzenlenen demokrasi mitingi için "Kesinlikle darbeye karşıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum" demesiyle gündeme gelen, sırasıyla İstanbul ve Bursa konserleri iptal olan Sıla, İzmir'de sevenlerinin karşısına çıktı. Bu yaşananlardan sonra İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan Sıla yaklaşık 4 saat sahnede kaldı.

Konserde kısa bir konuşma da yapan Sıla "Ne hoş karşılama, çok güzel bir akşam, nefis bir akşam. Kavuşmak çok güzel, sizi burada görmek çok güzel. İnsanın memleketinde olması çok güzel. Teker teker yanaklarınızdan öpüp teker teker kocaman sarılıp kocaman kucaklıyorum" dedi.

Bu sırada konsere gelenlerden bir kısmı "Yalnız değilsin" diye bağırdı, ardından birden alkış sesleri yükseldi. Buna karşılık Sıla da "Hiçbirimiz yanlız değiliz" çok güzel bir akşam geçireceğiz. Kah üzüleceğiz kah sevinecez. Kendimizi bu akşam müziğin kollarına bırakalım" karşılığını verdi.

Eski ve yeni şarkılarını seslendiren şarkıcının zaman zaman hayranlarıyla sohbet ederken "Bu aralar cümleler sıkıntılı" demesi de dikkat çekti.

Sıla, İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda bu akşam bir konser daha verecek.

(İZMİR-DHA)

Etiketler konser İzmir sıla