Angelina Jolie'ye evlenme teklifi

Rus yazar Valeriy Zelenogorski, Angelina Jolie'ye evlenme teklifinde bulundu.  Zelenogorski, "Brad sizi hak etmiyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Angelina Jolie ile Brad Pitt'in boşama kararının ardından Rus yazar Valeriy Zelenogorski, Facebook hesabı üzerinden Jolie'ye evlenme teklifinde bulunduğu açık bir mektup yazdı. Zelenogorski 41 yaşındaki Jolie'ye Rusya vatandaşlığı ve kürk de vaat etti.

NTV'nin haberine göre Zelenogorski mektubunun bazı bölümleri şöyle: "Brad'i boş verin, sizi hak etmiyor. Çocuklarınızla birlikte Kolomna'ya, yanıma gelip hep birlikte krallar gibi yaşayalım. Tek başına yaşayan bir dulum. Çocuklar bahçede oynar, siz de kraliçe gibi evinizde oturur ve nihayet insan gibi yaşarsınız. Yoksul bir insan da değilim, pazarda dört dükkânım, yazlığım, bahçem, tarlam, kayığım, iki arabam var."

'DEPARDIU DE RUS PASAPORTU ALDI'

Dünyaca ünlü başka isimlerin de Rus vatandaşlığına geçtiğine dikkat çeken Zelenogorski mektubunda şu ifadelere yer verdi: "Steven Seagal, Jerard Depardiu de aldı. Rus pasaportu alırsın, gelip bizim yerli oyuncularla birlikte dizilerde oynarsın. Güçlü bir adamım, yeni çocuklar yaparız. Ben her şeyi hesapladım, her şeyimiz yeter. Sana kışın kürk de alırım. Çok geç olmadan, kararını ver."

2014'te Fransa'da bir şatoda dünyaevine giren Angelina Jolie ile Brad Pitt çifti, evliliklerinden üç çocuk sahibi oldu. Üç çocuğu ise evlat edinmişti.