'Bağdat' şarkısını Kenan Işık için yazmış

Ayla Çelik'in, 'Bağdat' şarkısını büyük hayranlık duyduğu Kenan Işık'a yazdığı iddia edildi. İkili, 2007'de yılında tanışmıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu-yönetmen Kenan Işık (68) 1981'de Beril Işık ile evlenmişti. İddiaya göre Kenan Işık 2007'de tanıştığı şarkıcı-söz yazarı Ayla Çelik (42) ile yakınlaştı. Ayla Çelik, Kenan Işık'ın teşvikiyle söz yazıp beste yapmak için ilk adımlarını attı. Kenan Işık'ın  2012'de İstanbul Devlet Tiyatrosu için yönettiği 'Antigone' adlı oyunun müziklerini de Ayla Çelik yaptı.

Ayla Çelik'in kendisine büyük şöhret kazandıran 'Bağdat' şarkısını büyük hayranlık duyduğu Kenan Işık'a yazdığı söyleniyor.

kenanisik Beril Işık, yürüyemeyen, konuşamayan, hafızasının büyük bölümünü yitiren Kenan Işık'a evlerinde bakıyor.

Kulislere yansıyanlara göre Kenan Işık ile Ayla Çelik'in arasındaki yakınlık Ekim 2013'te sona erdi. Kenan Işık, bundan 6 ay sonra, yani 21 Mart 2014'te düşüp beyin kanaması geçirdi.

Posta gazetesinde yer alan habere göre; Ayla Çelik 5 ay sonra sanatçının yoğun bakımda tutulduğu Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi'ne gitti. Işık'ın eşi Beril Işık, Ayla Çelik'i görünce sinirlenerek tepki verdi ve 'Çelik'i görmek istemediğini' belirtti. Haberde, Ayla Çelik'in ağlayarak hastaneden ayrıldığı iddia edildi. (POSTA)