Bergüzar Korel su kuyusu açıldı

Yeni yaşına giren ünlü oyuncu, hayranlarından gelen hediyeyle hem sevindi hem duygulandı. Korel adına Afrika’da su kuyusu yaptırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bergüzar Korel'in hayranları, 37’nci yaşını kutlayan oyuncu adına 5500 dolar (yaklaşık 16 bin lira) harcayarak Afrika'nın bir köyünde su kuyusu açtı.

kuyu-736

Kuyunun üzerine "Bergüzar Korel su kuyusu… Bu kuyu Bergüzar Korel hayranları tarafından 27.08.2016 tarihide açılmıştır" diye yazdıran ekip, açılışı Afrikalı çocuklarla birlikte yaptı ve o günden bir kareyi Instagram’a yükledi.

cocuklar-736

Fotoğrafın altına ise şunlar yazıldı:

ADINIZI SADECE TÜRKİYE'YE DEĞİL TÜM DÜNYAYA KAZIYACAĞIZ Ve siz sevgili Bergüzar Korel; en güzel iyikimizsiniz. İyi ki değmişsiniz hayatımıza. İyi ki sizin gibi koca yürekli bir kadını sevmişiz. İyi ki sayenizde çok güzel bir aile olup, çok güzel şeyleri başarabilmişiz. Şuan mutluluktan gözlerinizin dolduğuna eminiz. Dileriz ki hep mutluluktan dolar o gözler. Umarız hayat hep güzellikler çıkarır karşınıza. Bilin ki siz görmeseniz bile sizin ayağınız takılsa bunu yürekten hissedecek bir sürü insan var etrafınızda. Dileriz hep dümdüz olur yollarınız. Size neden bu kadar çok seviliyorsunuz diye soran olursa anlatın onlara; kelimelerle telafuz edilemeyeceğinizi, basit cümlelere layık olmadığınızı anlatın, tebessümün en çok size yakıştığını, armağanların en güzeli olduğunuzu anlatın. Size olan sevgimizin hudutsuzluğunu, elimizden geldiğince size layık olmaya çalışacağımızı anlatın. Onlara bizdeki benliğinizi anlatın, kalbimizdeki mülkiyetinizi, sesinizin tek titreşiminin dahi ne denli huzur verdiğini, sesinizdeki baharı anlatın. Hiç bir kan bağın olmadığı halde birine bağlanabilmeyi kolay bişeymiş gibi gösteriyorlar. Bunca insan aynı kişiye, aynı duyguları hissedip, aynı kuvvetli bağlarla bağlanabiliyorsa, o kişide herkeste olmayan bişey vardır, onu farklı kılan bişey. Evet sizde bişey var henüz tanımlayamadığımız, lakin derinden bağlandığımız bişey. Siz, hasılı bizde bulunan ne kadar iyi bir şey varsa hepsinin kaynağısınız ve iyi ki varsınız. İyi ki doğmuşsunuz. Tek dileğimiz bütün bir ömrünüz boyunca, aileniz, sevdikleriniz ve sizi sevenlerle birlikte güzel, mutlu, huzurlu bir yaşam sürmeniz. Mumlarınızı üflerken fiziken yanınızda olamayacağız belki ama kalben her daim yanınızdayız. Doğum gününüz kutlu olsun Bergüzar Hanım. O güzel insanların duaları bir kalkan gibi korusun sizi. Öyle güzelsiniz işte... Tüm etkinliklerimizde olduğu gibi yine; keşke bütün sevgiler böyle güzel şeylere vesile olsa diyoruz. Siz Ali'niz, Halit'iniz en değerlilerimizdensiniz. Su gibi berrak, su gibi aziz olsun ömrünüz. #bergüzarkorel #ferideşadoğlu #love #karadayı #bitmeyenşarkı #binbirgece #şehrazatevliyaoğlu #pantene #pantenekadını #güzellik #asalet #atv #ayyapım #angel

A video posted by BergüzarKorelUniversalFanClub (@berguzarkoreluniversalfanclub) on

(HABER MERKEZİ)