Dört kulaklı kedi

ABD'de dört kulağı olan kedi... 'Batman' süper kahramanları çok seven bir kız çocuğu ve annesi tarafından evlat edinildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin Pennsylvania eyaletinde bir barınağa bırakılan dört kulaklı kedi saatler içinde sahiplendirildi. Nadir görülen bir genetik mutasyon nedeniyle dört tane kulağı olan erkek kedi duyma sorunu yaşamıyor.

Barınak çalışanları, 'Batman' adını verdikleri kediyi üst solunum yollarındaki rahatsızlık nedeniyle yaklaşık bir aydır tedavi ediyordu. Kedinin iyileşmesi sonrası barınak sahiplendirme duyurusu yaptı ve dört kulaklı Batman, sadece saatler içinde bir anne ile süper kahramanları çok sevdiği belirtilen kızı tarafından 'evlat edinildi'.

Siyah kedilerin daha zor sahip bulduğu bilinirken, barınak çalışanları Batman'in medyada 'ünlenmesi' sayesinde daha fazla hayvanı sahiplendirmeyi umuyor. Barınağın iletişim müdürü Caitlin Lasky, "Batman'in gördüğü ilgi sayesinde daha fazla insanın kapımızı çalıp sahiplenmeyi hiç düşünmedikleri hayvanları görmesini umuyoruz. Sürekli bir yuva bulmak isteyen çok fazla kedi ve köpeğimiz var" dedi.