Yılın en çok kazanan ünlüleri belli oldu

Forbes dergisi, ajanslar, menajerler ve yapımcılarla görüşerek hazırladığı 'Yılın Çok Kazanan Ünlüleri' listesini yayınladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Forbes dergisi "Yılın En Çok Kazanan Ünlüleri" listesini yayınladı. Listeye göre son albümü "1989" ile 170 milyon dolar gelir sağlayan 26 yaşındaki ünlü şarkıcı Taylor Swift, yılın en çok kazanan ünlüsü oldu.

Listenin ikinci sırasında 110 milyon dolarla İngiliz müzik grubu One Direction geliyor. Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne ve Niall Horan oluşan grubun geçtiğimiz yıl çıkardığı "Made in the A.M." adlı albümü dünya çapında 2,5 milyon adet satmıştı.

LİSTEDEKİ TEK YAZAR

Forbes'un listesinde üçüncü sırayı ise bir yazar alıyor. Gerilim romanları ile dünya çapında şöhreti yakalayan James Patterson 95 milyon dolarla üçüncü sırada yer aldı. Patterson, ABD'de bir günde satılan her 17 ciltli kitaptan birinin yazarı kabul edilmişti.

Derginin en çok kazanan 10 ünlü listesinde şovmen Dr. Phil McGraw, futbol dünyasından Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi, şarkıcı Adele, komedyen Kevin Hart ve radyo sunucusu Howard Stern bulunuyor.