Harry, annesi Diana'yı hatırlattı: Tarihin tekerrür etmesinden korktum

ABD'de yaşayan Sussex Dükü Prens Harry, Kraliyet ailesindeki resmi görevlerinden ayrılma nedenlerini anlattı. Eşi Düşes Meghan Markle ile Oprah Winfrey'e konuşan Harry, annesi Prenses Diana'yı hatırlatarak "En büyük endişem tarihin tekerrür etmesiydi" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiliz kraliyet ailesindeki görevlerinden feragat ederek ABD'ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry ile eşi Düşes Meghan Markle, bu kararı verirken yaşadıklarını sunucu Oprah Winfrey'e anlattı. Röportajdan yayınlanan kesitlerde, 1997 yılında ölen annesi Prenses Diana'ya atıfta bulunan Harry, 'tarihin tekerrür etmesinden korktuğunu' söyledi.

Harry, "Bu süreç ikimizin için de inanılmaz derecede zordu ama en azından birbirimize sahiptik" dedi ve şöyle konuştu: "[Diana'nın] Yıllar önce tüm bunları tek başına yaşamasının nasıl bir şey olduğunu hayal bile edemiyorum."

'EŞİMLE OLMAKTAN MUTLUYUM'

Geçtiğimiz günlerde ikinci çocuklarını beklediklerini duyuran çiftin 90 dakikalık röportajından yayınlanan tanıtım görüntülerinde Harry'nin, Prens Charles'tan boşandıktan sonra 1997 yılında magazinciler tarafından takip edilirken trafik kazası geçiren annesi Diana'dan bahsettiği kaydedildi. "En büyük endişem tarihin tekerrür etmesiydi" diyen Harry, "Yanımda eşimle konuşuyor olmaktan mutluyum" ifadelerini kullandı.

'SESSİZ Mİ KALDIN, SUSTURULDUN MU?'

Görüntülerde, Winfrey'nin Markle'a "Sessiz mi kaldın yoksa susturuldun mu? Bunu netleştirmek istiyorum" diye sorması dikkat çekti. Röportajın tamamının 7 Mart'ta yayınlanması planlanıyor. (DIŞ HABERLER)