MHP, Prof. Dr. Mehmet Özalevli'yi hedef gösterdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Türk Tabipler Birliği kapatılsın” açıklamasını eleştiren TTB üyesi Prof. Dr. Mehmet Özalevli’ye yönelik MHP Adana İl Başkanlığı’nın sosyal medyada yaptığı paylaşım tepki topladı. Paylaşımda Özalevli için, “Bu sözde hocaya bir baytar arıyoruz. Aşısını da yine biz bulacağız” denildi. Özalevli: Başıma bir şey gelirse MHP Adana İl Başkanlığı sorumludur.

Google Haberlere Abone ol

Armağan Kabaklı

ADANA - MHP Adana İl Başkanlığı, Devlet Bahçeli’nin TTB’ye yönelik sözlerini eleştiren Çukurova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mehmet Özalevli’nin fotoğraflarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak, “Mehmet Özalevli , ‘TTB kapatılmalı’ diyerek milli hassasiyete tercüman olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye haddini bilmez şekilde ahlaksızca paylaşımlar yapmıştır. Bu sözde hocaya bir baytar arıyoruz. Aşısını da yine biz bulacağız” ifadesi kullanıldı.

Durumu sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyu ile paylaşan Özalevli, hedef gösterildiğini belirterek, “Bana ve yakınlarıma herhangi bir kötü durum olması durumunda MHP Adana İl Başkanı’nın ve yetkililerin sorumlu olacağını kamuoyuna ve yetkililere kurumlara bildirmek isterim” dedi.

.

Etiketler MHP TTB adana özalevli