Avukat Göktaş: Ağırel'i tedavi değil eziyet için hastaneye götürmüşler

Tutuklu gazeteci Murat Ağırel'in avukatı Ziya İlker Göktaş, müvekkilinin cezaevindeki hastanede 5 buçuk saat bekletildiğini söyledi: "Murat Ağırel'i tedavi değil eziyet için hastaneye götürmüşler. 5.30 saat nezarette beklettikten sonra tedavin burada olmaz sevk etmemiz lazım demişler."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tutuklu olarak cezaevinde bulunan ve sağlık sorunları nedeniyle hastaneye sevk edilmeyi isteyen Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, muayenesinin ardından 5 buçuk saat nezarethanede bekletildi.

Twitter hesabından öğle saatlerinde açıklama yapan Ağırel'in avukatı Ziya İlker Göktaş, Ağırel'in diş tedavisi için hastaneye sevk edildiğini duyurmuştu. İkinci bir açıklama yapan Göktaş, ilk verilen bilginin yanlış olduğunu belirtti.

Göktaş, paylaşımında "Çok üzgünüm şimdi cezaevinden çıktım, #MuratAĞIREL'i tedavi değil eziyet için hastaneye götürmüşler. 5.30 saat nezarette diğer mahkumla beklettikten sonra senin tedavin burada olmaz sevketmemiz lazım demişler. Bizi kandırdılar, sizlere yanlış bilgi aktardığım için özür dilerim" ifadelerine yer verdi. (HABER MERKEZİ)