Canan Kaftancıoğlu'nun Twitter hesabına saldırı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Twitter hesabına spam saldırısı yapıldı. Kaftancıoğlu’nun hesabına bakıldığında “Bu hesap geçici olarak kısıtlandı” uyarısı görüldü. Spam saldırısına "Ebabil Hareketi" grubunun neden olduğu bilgisi verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Twitter hesabı bir süreliğine kısıtlandı. Kaftancıoğlu’nun sayfasında “Bu hesap geçici olarak kısıtlandı” uyarısıyla karşılaşıldı.

Kaftancıoğlu'nın danışmanı Samet Akten, sosyal medyada konuya ilişkin paylaştığı mesajda, "Telegram'da Ebabil Harekatı adıyla grubu bulunan ve yaklaşık 18 bin aktif üyesi olan yeşil toplu bir trol örgütünün spam saldırısı nedeniyle CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Twitter hesabı kısa bir süreliğine askıya alındı. Organize kötülük durmuyor" ifadelerini kullandı.

Telegram'da ‘Ebabil Harekâtı’ adlı grupta yayınlanan mesajda, "Canan Kaftancıoğlu'nun hesabı Ebabiller tarafından kısıtlandı. Helal olsun sizlere. Nefes alamasınlar" ifadeleri yer aldı.

Kaftancıoğlu, hesabındaki kısıtlamanın kalkmasının ardından "Rö" paylaşımını yaptı. Kaftancıoğlu, yaptığı paylaşımla 2013 yılında Egemen Bağış'ın aynı şekilde attığı tweetine gönderme yaptı.

Daha sonra Kaftancıooğlu aynı tweetin altına "Şaka şaka benim, ne Rö'sü :))" diye yazdı.

Ebabil Hareketi üyeleri de aynı tweetin altına yorum yaptı. Bazı üyelerin Kaftancıoğlu'na "Bu saat'den sonra ayağını denk al gözümüz üzerinde" yazdığı görüldü. (ANKA-HABER MERKEZİ)