Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi'ni iptal etti

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Hülya Koçyiğit’in damadı Ender Alkoçlar'ın firmasına verilen Konyaaltı Sahil Projesi'ni feshetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya Büyükşehir Belediyesi, sanatçı Hülya Koçyiğit’in damadı Ender Alkoçlar tarafından alınmasıyla gündemde gelen Konyaaltı Sahil Projesi'ni tek taraflı olarak iptal etti.

Haberimizvar.net'in haberine göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde bugün yapılan encümen toplantısında Konyaaltı Sahil Projesi’nin iptal edilmesine karar verildi.

30 büfe, 26 şezlong-şemsiye alanı, 40 işyeri, 2 kafe, 1 çay bahçesi ve 12 tuvaleti kiraya veren ve tüm sahilin bakım, temizlik, ve peyzajını yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi, yap-işlet-devret modeliyle verilen ihale sonrası kamu zararı olduğunu, gelir gider dengesinde uyumsuzluk olduğu gerekçesiyle ihaleyi tek taraflı olarak feshetti.

Karar, bu hafta ihaleyi ilan Alkoçlar firmasına tebliğ edilecek. Proje için yeni ihale yapılacak ya da Antalya Büyükşehir Belediye tarafından işletilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, Konyaaltı Sahil Projesi için 2018 yılında yaptığı ihaleye tek firma olarak katılan Alkoçlar Turizm-Senatalya Turizm ortaklığı katılmıştı ve 8 milyon 500 TL + KDV teklifiyle ihaleyi kazanmıştı.

Konyaaltı sahili ihalesini Hülya Koçyiğit'in damadı aldıKonyaaltı sahili ihalesini Hülya Koçyiğit'in damadı aldı