Haluk Levent yeni yıla tedavi gören çocuklarla hastanede girdi

Haluk Levent, yılbaşı sözünü yerine getirdi: Tedavi gören çocuklara hastanede konser verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Haluk Levent, Pendik Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Arda ve Semih'e yılbaşında özel konser verdi. Levent, sözünü yerine getirdiğini söyleyerek, çocuklara 'Elfida' şarkısını söylediği anların videosunu Twitter hesabından paylaştı.

AHBAP Platformu ile ihtiyacı olanlara yardım ulaştıran ve daha önce de başka insanlara verdiği konser sözlerini yerine getiren Levent, Arda ve Semih'le hastanede geçirdiği anların videosunu şu not ile paylaştı: "Söz vermiştim... Arda ve Semih ile yeni yıl kutlaması yaptık az önce... Onların durumunda olan bütün çocuklarımızın yeni yılını kutluyorum."

'KİMSEYİ İNCİTMEYELİM'

Levent, paylaştığı videonun altına gelen ve başka sanatçıları 'çok para kazandıkları konserler verdiği için' eleştiren yorumlardan sonra, bir tweet daha attı: "Bazı twitlerde “diğer sanatçılar paraya para deyip yılbaşında sahne alırken Haluk Levent hastanede geçiriyor bravo” vs. deniyor. Doğru değil bu. Evet bu gece 12'den önce çocuklara gitar çaldım ama 12'den sonra ben de konser verdim. Yani ben de para kazanıyorum. Kimseyi incitmeyelim." (HABER MERKEZİ)