Can Yaman'ın dizi projesi iptal edildi

Kadın hayranına yönelik tepki çeken sözleriyle gündeme gelen oyuncu Can Yaman'ın dizi projesinin iptal edildi. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, iptal kararını daha önce aldığını ve kararın, Yaman'a gelen tepkilerle ilgisi olmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son olarak atıldığı bir televizyon programında İspanya'dan bir hayranına tepki çeken sözler sarf eden oyuncu Can Yaman'ın yeni dizi projesi rafa kalktı.

Yaman'ın rol alması beklenen TV dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a yaptığı açıklamada, "Dizi reytinglerinin bu kadar düştüğü bir dönemde dizi çekmek olanaksız. Diziyi iptal etme sebebimiz Can Yaman'a gösterilen tepki değildir" dedi.

Çalışkan'ın aktardığına göre Turgut, Yaman'ın tavırlarını doğru bulmadığını belirtti: "Söylediklerini onaylamıyorum. 'İki oyuncu arasındaki enerji' yerine 'iki oyuncu arasındaki libido' gibi bir laf etti. Sonuna kadar yanlış ama uluslararası alanda bu kadar başarılı olmuş bir arkadaşı asacak mıyız? Can'a yatırım yaptım, bir haftada silecek değilim."

'KENDİSİ DE ÇOK ÜZGÜN'

Yapımcı Turgut, Yaman'ın son ifadelerine dair değerlendirmelerde bulundu: "Genç bir arkadaş, egosuna yenik düştü. Hatasının bedelini ödüyor. Bir kez daha söylüyorum, diziyi iptal etme sebebimiz kesinlikle Can Yaman değildir."