Dört bakanlığa atama yapıldı

Resmi Gazete'de yayınlandı: Maliye Bakanlığı'na bin 49 vergi müfettiş yardımcısı atandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Resmi Gazete'de dört bakanlığa ilişkin atamalar yer aldı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bin 49 vergi müfettiş yardımcısı atandı. Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na da görevlendirmeler yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü Bestami Zabun, Batman İl Tarım ve Orman Müdürü Nurettin Kıyas, Konya İl Tarım ve Orman Müdürü Seyfettin Baydar ile Sinop İl Tarım ve Orman Müdürü Erol Saraçoğulları görevlerinden alınırken, Tokat İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne Orhan Şahin, Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne İbrahim Acar, Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne Mustafa Şahin, Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne ise Kerim Mete getirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan 1. Bölge Müdürlüğü'ne Ayşe Gemici, 3. Bölge Müdürlüğü'ne Serkan Tepe, 6. Bölge Müdürlüğü'ne Serdar Aygün, 7. Bölge Müdürlüğü'ne Fatih Dağlı, 9. Bölge Müdürlüğü'ne Hayrettin Öztaş'ın atamaları yapıldı.

Ardahan Ticaret İl Müdürlüğü'ne Tülay Şenel, Gaziantep Ticaret İl Müdürlüğü'ne ise Kilis Ticaret İl Müdürü İsmail İncesoy atandı.

Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü'ne Mahmut Gürses, Altyapı Yatırımları Genel Müdür Yardımcılığı'na Necdet Sümbül, Demiryolu Düzenleme Genel Müdür Yardımcılığı'na ise TCDD Genel Müdür Yardımcısı Emin Tekbaş getirildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Okay Kılıç, Haberleşme Genel Müdürü Ensar Kılıç ve DLH Marmaray (İstanbul) Bölge Müdürü Mehmet Ziya Erdem de görevlerinden alındı.

TCDD Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çavuşoğlu da görevinden alınırken, yerine TCDD Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Demiryolu Düzenleme Genel Müdür Yardımcısı Bilal Tırnakçı atandı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan genel müdür tardımcılığına ve yönetim kurulu üyeliğine ise Orhan Barda getirildi. (HABER MERKEZİ)