'Her şey çok güzel olacak' diyerek içeri girdi

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayına katılacağı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nin önüne yerli ve yabancı yaklaşık 100 gazeteci yerleşti. Merkeze ilk gelen Ekrem İmamoğlu oldu. Binaya eşi Dilek İmamoğlu ve oğlu Semih ile giren İmamoğlu, “Her şey çok güzel olacak” dedi. Binali Yıldırım yayına 4 dakika kala, eşi Semiha Yıldırım ve kızı Büşra Köylübay ile geldi, gazetecilerin babalar gününü kutlayarak içeri girdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Partili Binali Yıldırım ile CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı canlı yayın öncesi Lütfi Kırdar Kongre Merkezi önünde heyecanlı bir bekleyiş vardı. Neredeyse yerli ve yabancı yüze yakın basın mensubu Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde kamp kurdu. Cumhur ittifakının adayı Binali Yıldırım ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nun soruları yanıtlayacağı programda 10 dakika reklam arası olup, toplamda 110 dakika sürecek. Merkeze ilk gelen Ekrem İmamoğlu oldu. Ekrem İmamoğlu binaya eşi Dilek İmamoğlu ve oğlu Semih ile geldi. İmamoğlu binaya girerken, “Her şey çok güzel olacak” dedi. Binali Yıldırım yayına 4 dakika kala, eşi Semiha Yıldırım ve kızı Büşra Köylübay ile geldi, gazetecilerin babalar gününü kutlayarak içeri girdi.

Türkiye’de seçime girecek iki büyük partinin liderinin canlı yayına katılması en son 2002 yılında Kanal D stüdyolarında gerçekleşmişti. Cumhuriyet Halk Partisi lideri Deniz Baykal ile Adalet ve Kalkınma Partisi lideri Recep Tayyip Erdoğan seçime bir hafta kala, gazeteci Uğur Dündar’ın “Seçim Arenası” programına konuk olmuşlardı. 2002’den yana benzer bir karşılaşma izlenmediği için gazeteciler arasında muhatapların hangi dili konuşacağı bile merak konusu. (HABER MERKEZİ)