Berk Oktay'ın eşi 'sızdırma' iddialarını reddetti: Algı operasyonudur

Merve Şarapçıoğlu'ndan açıklama geldi: Şiddetin üstünü örtmeye çalışıyorlar!

Google Haberlere Abone ol

 DUVAR - Oyuncu Berk Oktay'ın çıplak görüntülerinin eşi Merve Şarapçıoğlu tarafından paylaşıldığı iddia edildi. Oktay'ın avukatının "Berk Bey'in özel fotoğraflarını ne yazık ki Merve Hanım sızdırmış" açıklamasına Merve Şarapçıoğlu yanıt verdi. Berk Oktay ile avukatının algı operasyonu yaptığını iddia etti.

Sözcü'nün haberine göre; Boşanma sürecinde olan çiftin özel fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşılmış, Berk Oktay'ın avukatı ise geçen hafta yaptığı açıklamada, "Fotoğrafları Oktay’ın eşi Merve Sarapçıoğlu paylaştı” demişti. Bu iddianın ardından Merve Şarapçıoğlu'nun avukatından bir açıklama geldi. Avukat, ‘Tüm bu asılsız iftiralar Berk Oktay'ın sadakatsizliğine, şiddet uygulamasına rağmen eşinin kamuoyu önünde itibarı zedelenmesin diye her defasında üstünü örtmeye çalışan müvekkilimin boşanma davası açmasından kısa bir süre sonra özenle kurgulanıp davanın seyrini değiştirmeye yönelik bir algı operasyonudur” dedi.

'EN BÜYÜK MAĞDURİYETİ MÜVEKKİLİM YAŞADI'

Yapılan haberlerin asılsız olduğunu vurgulayan Şarapçıoğlu'nun avukatı, "İlgili hesaplardan yapılmış olan paylaşımlardan en büyük mağduriyeti müvekkilim yaşamış ve mahrem fotoğrafları paylaşılmıştır. Müvekkilim faillerin bulunarak cezalandırılması için elinden gelen yardımı yapmaktadır" dedi.

'SADAKATSİZLİĞİN, ŞİDDETİN ÜSTÜNÜ ÖRTMEYE ÇALIŞIYORLAR'

Bu haberlerin kasıtlı olarak yapıldığını savunan Avukat, açıklamasının devamında, "Müvekkilimin kendi IP numaraları üzerinden fotoğrafların paylaşımı yapıldığı iddiası hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Akıl ve mantık dışı olan bu iddia, Berk Oktay ve avukatı tarafından kasıtlı olarak basın ve yayın organlarıyla paylaşılmakta ve böylece müvekkilim aleyhine kamuoyu önünde haksız bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Hele de müvekkilimin annesine kadar bu asılsız iftiraların dillendirmesi ne hakkaniyete ne de Türk örf ve adetlerine bağdaşacak seviyededir. Tüm bu asılsız iftiralar Berk Oktay'ın sadakatsizliğine, şiddet uygulamasına rağmen eşinin kamuoyu önünde itibarı zedelenmesin diye her defasında üstünü örtmeye çalışan müvekkilimin boşanma davası açmasından kısa bir süre sonra özenle kurgulanıp davanın seyrini değiştirmeye yönelik bir algı operasyonudur" şeklinde konuştu.

'PAYLAŞIMLARLA ALAKASI YOK'

Şikayetçi olacaklarını bildiren Şarapçıoğlu'nun avukatı, "Bilindiği üzere IP numaraları, uzman kişilerce kolaylıkla manipüle edilebilecek adresler olup VPN gibi çeşitli yazılımlar kullanılarak yönlendirilmesi mümkündür. Müvekkilim aklanmak üzere gerekli incelemenin yapılabilmesi için cep telefonunu da savcılığa teslim etmiş olup, müvekkilin cep telefonu üzerinde yapılan bilişim incelemesinde soruşturmaya konu olabileceği değerlendirilen herhangi bir görüntü kaydına ya da ilgili Instagram hesaplarına dair herhangi bir veriye rastlanmamıştır. Bu bağlamda müvekkilimin ilgili paylaşımlarla alakasının olmadığı ortaya çıkmıştır" sözleriyle açıklamalarını bitirdi