Atatürk’e hakaretle suçlanan S.İ. gözaltına alındı

Ankara Başsavcılığı sosyal medyada Atatürk'e hakaret ettiği belirtilen S.İ. hakkında soruşturma başlattığını açıkladı. S.İ. gözaltına alındı

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret ettiği belirtilen videosunu sosyal medyada yayınlayan ve büyük tepki toplayan kadın hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. S.İ. adlı genç kadın gözaltına alındı.

Savcılıktan yapılan açıklamada,  “Anıtkabir’de Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ettiği video görüntüsü sosyal medyada yer alan şahıs ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Basın suçları soruşturma bürosu tarafından soruşturma başlatılmıştır. Şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.

VATANDAŞLAR TUTUKLANMASINI İSTEDİ

Videonun sosyal medyada yayınlanmasının ardından Twitter'da büyük tepki topladı. Vatandaşlar kadının tutuklanmasını istedi.

ÖZÜR DİLEDİ!

Kadın, gelen tepkiler üzerine ikinci bir video yayınlayarak söz konusu videoyu bir kişiye tepki nedeniyle çektiğini, onun da videoyu yayınladığını söyledi ve özür diledi.