ODTÜ Medya Topluluğu: Okul yönetimi tüm ekipmanlarımıza el koydu

ODTÜ Medya Topluluğu bir açıklama yaparak ekipmanlarına el koyulduğunu açıkladı. Topluluğun işleri askıya alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ODTÜ Medya Topluluğu bünyesinde iş yapan AnlatHocam Youtube kanalı, mezuniyet günü yaşanan olayları görüntülediği ve yayınladığı için "ODTÜ’yü küçük düşürücü duruma soktuğu" iddia edilerek ODTÜ Medya Topluluğuna ait ekipmanlara el konulduğunu duyurdu.

ODTÜ Medya Topluluğu'nda videoda adı geçen iki öğrenci için soruşturma işlemi başlatıldı ve topluluğun işleri askıya alındı.

'REKTÖRLÜK İZİNLİ ÇEKİM YAPTIK'

Ekipmanlarına el konulan ODTÜ Medya Topluluğu üyeleri olayı şöyle anlattı; "6 Temmuz Cuma günü yapılacak mezuniyet töreni için rektörlükten çekim yapmak için iznimizi aldık. Çekimleri yaptıktan sonra videoyu yayınladık. Videoyu yayınladıktan sonra bugün saat 11.00-12.00 sıralarında Kültür İşleri Müdürlüğü topluluk üyelerini çağırdı. Gittiğimizde bize söylenen "ODTÜ'yü küçük düşürerek kamuoyunu yanlış bilgilendirdiğimiz"i düşündükleri için topluluğa ait olan ekipmanlara el koyulduğu oldu. Hepsini teslim ettik" diyen öğrenciler, ikinci aşama olarak önergeye aykırı davrandıkları için haklarında soruşturma açılacağının söylendiğini ifade etti." (Kaynak: Birgün)

ODTÜ kampüsüne polis girdi!ODTÜ kampüsüne polis girdi!

ODTÜ Öğrenci Temsilcileri Konseyi Başkanı serbest bırakıldıODTÜ Öğrenci Temsilcileri Konseyi Başkanı serbest bırakıldı

Etiketler medya ODTÜ topluluk