Yıldırım, intihar etmek isteyen kişiyi nikaha götürdü

Başbakan Binali Yıldırım, bakan Numan Kurtulmuş'un kızının nikahına giderken, köprüde intihar etmek isteyen bir kişiye denk geldi. Konvoyu durduran Yıldırım, ikna ettiği kişiyi makam aracına alarak, birlikte Kurtulmuş'un kızının nikahına gitti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başbakran Binali Yıldırım, '15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlamak isteyen bir kişiyi intihardan vazgeçirdi. Makam aracına aldığı kişiye su içiren Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un kızının nikah törenine götürdü.

Dün akşam saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne çıkan T.T intihar girişiminde bulundu. Bu sırada Tuzla’daki evinden çkan Başbakan Binali Yıldırım, köprüden geçtiği sırada intihar olayını gördü. Konvoyunu durduran Başbakan Yıldırım, köprüden atlamaya teşebbüs eden T.T'nin yanına gitti. Karşısında Başbakan Yıldırım’ı gören T.T, intihardan vazgeçti. Yıldırım, korumalarının yardımıyla korkuluklardan alınan kişiyi makam aracına aldı. Yıldırım, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un kızının nikah törenine T.T ile birlikte gitti.

T.T.'den bir daha bu tür bir girişimde bulunmamasını isteyen Yıldırım, sabır tavsiyesinde bulundu.

T.T'nin ticari taksi ile geldiği köprüye çıktığı, bu sırada göğsünden yaralandığı öğrenildi. T.T'nin ilk müdahalesinin de başbakanlık doktorlarının yaptığı öğrenildi. Ambulansla hastaneye sevk edilen T.T’nin kardeşleri ile yaşadığı sorunlar nedeniyle bunalıma girdiği iddia edildi.

(İSTANBUL-DHA)