SDÜ profesörünün tepki çeken tweetine soruşturma

SDÜ'de görevli Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir'in kadınlara hakaret eden paylaşımıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Açıklamada, "Rektörlüğümüz bu tür düşünceleri asla tasvip etmemektedir" ifadelerine yer verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde (SDÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölüm Başkanlığı'nda görevli Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir hakkında, tepki çeken sosyal medya paylaşımı nedeniyle soruşturma başlatıldı.

Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir, Twitter hesabından bir kullanıcıya "Sana bir gerçeği göstereyim. Senin zihniyetindeki kızlar, senin zihniyetindeki öğretmenler tarafından üniversiteye gelene kadar ortaokul ve lisede patlatılarak geliyor ve hiç dile getirilmiyor. Bir düşün bakalım?" şeklinde mesaj attı.

Tepki çeken paylaşımın ardından SDÜ'nün Twitter hesabından bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Twitter'da, Ahmet Faruk Özdemir ismi ile şahsi sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan öğretim üyesi hakkında Rektörlüğümüzce soruşturma başlatılmıştır. Adı geçen öğretim üyesinin üniversitemizde herhangi bir idari görevi bulunmamaktadır. Şunu da belirtmek isteriz ki Rektörlüğümüz bu tür düşünceleri asla tasvip etmemektedir" denildi. (ISPARTA/DHA)

Fizik profesörü, tweeti tepki çekince hesabı korumaya aldıFizik profesörü, tweeti tepki çekince hesabı korumaya aldı