Tatlıses: AK Parti'ye gönlümü verdim, gerekirse kellemi de veririm

AK Parti'den milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses, temayül yoklaması için teşkilat turuna çıktı. Kendisine "AK Parti'ye ne verdin?" denildiğini belirten Tatlıses, "Ben AK Parti'ye gönlümü verdim. Gerekirse kellemi de veririm" dedi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti'de milletvekili aday adayları için, 5 Nisan Cumartesi günü teşkilat üyelerinin katılımıyla temayül yoklaması yapılacak. AK Parti İzmir 1'inci bölgeden milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses de teşkilattan onay alabilmek amacıyla bölgesindeki 14 ilçede tura çıktı.

Tatlıses'in ilk olarak evinin de bulunduğu Narlıdere ilçesinde AK İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Parti üyeleriyle bir araya gelen Tatlıses'e, kendisi gibi milletvekili aday adayı olan eski Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi de eşlik etti.

'PARAYLA, PULLA İŞİM YOK, HER ŞEYİM VAR'

İzmir için yapacak çok işinin olduğunu söyleyen Tatlıses, "Ben önce Karşıyaka'ya gidiş ve gelişi düşünüyorum. 2,5 saatte gidiyoruz, neden 5 dakikada gitmeyelim? Bunu da devlet yapar, seçilen hükümet yapar. Versinler oyları yapalım. Yalova'dan otobanı Topçular'a bağlamadılar mı? Bağladı işte; ama bunu yapan Recep Tayyip Erdoğan" dedi.

Kendisine "AK Parti'ye ne verdin?" sorusunun yöneltildiği aktaran İbrahim Tatlıses, "Ben AK Parti'ye gönlümü verdim. Gerekirse kellemi de veririm" ifadelerini kullandı.

"'Neden?' diye sorun. Çünkü çalışıyor" diyen Tatlıses, "Çalışmayan adama neden vereceğiz? Çalışmayana ekmek yok, o çalışıyorsa ben de onun yanında olacağım. Ölümüne, öyle bedava yok ölümüne. Parayla, pulla işim yok. Benim her şeyim var. Özel uçağım da var villam da var. Bu saatten sonra paraya, pula ihtiyacım yok; milletin sevgisine ihtiyacım var. İnsanların sevgisini, kalbini alayım yeter; çünkü kalp parayla alınmıyor" şeklinde konuştu. (İZMİR/DHA)