Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'le aramızdaki zincirleri kıracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmalarına İzmir'den başladı: İzmir'le bu defa aramızdaki bütün perdeleri kaldıracağız.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir 6. Olağan İl Kongesi'nin ardından seçim startını İzmir'den verdi.

'Bugüne kadar İzmir'e kendimizi tam olarak anlatamadığımızı düşünüyorum' diyen Erdoğan "İzmir'le bu defa aramızdaki bütün perdeleri kaldıracağız, zincirleri kıracağız. İzmir Gazi Mustafa Kemal'in şehridir. İzmir AK Parti iktidarlarının diriliş hamlelerine şahitlik etmiştir. İzmir inşallah, 24 Haziran'da şahlanışın sembolü olarak da tarihe geçecektir. Benim 2023 hedeflerine birlikte yürümek istediğim İzmir karşımda" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında 15 CHP milletvekilinin İYİ Parti'ye geçmesini eleştiren Erdoğan "Kemal yandın. Sen darbe karşıtı değil darbecisin. Kalkıp Erdoğan'a diktatör diyeceksin, diktörlüğün daniskasını kendin yapacaksın" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençleri saflarımıza çekmeye hazır mıyız?Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençleri saflarımıza çekmeye hazır mıyız?

TATLISES'İ SAHNEYE ÇAĞIRDI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir mitinginde milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan İbrahim Tatlıses'i kürsüye davet etti. İbrahim Tatlıses’in sahnede Erdoğan'la olan bir anısını şu sözlerle anlattı; "İdo iki aylıktı, Erdoğan belediye başkanıydı. Villamızda doğalgaz yoktu, İdo üşüyordu. Erdoğan bağlattı."

İzmir ile İstanbul 3 buçuk saate inecek diyen Erdoğan, "Osmangazi'den geçerken bir başka oluyoruz değil mi, aman yarabbi. İstanbul - Bursa 1 saat 15 dakika. Peyzaj bittiğinde zevk için seyahat edeceksiniz, buraya geldik. Kardeşlerim 15 sene önce şu koca İzmir'in doğru dürüst bir havalimanı var mıydı? Biz geldik Adnan Menderes Havalimanı'nı yaptık. Ege'nin incisi İzmir'e daha öncekiler yaptılar mı? Ama biz yaptık." ifadelerini kullandı.(HABER MERKEZİ)