Bilal Erdoğan: Batı'ya payanda olmaktan kendimizi kurtardık

Bilal Erdoğan İzmit'te konuştu: Biz kendi kültürümüz neyi gerektiriyorsa onu kurgulamak için adımlar atıyoruz...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, İzmit Belediyesi ve Ensar Vakfı Kocaeli Şubesi ortaklığıyla yaptırılan Nebi Güdük Gençlik Merkezi'nin açılış töreninde konuştu.

Batı karşıtı söylemleriyle bilinen Erdoğan "Artık Avrupa'ya, Batı'ya payanda olmak, işte onların rengiyle boyanmak veya onların sözlerine göre geleceğimizi belirlemek noktasından kendimizi kurtardık. Biz kendi kültürümüz, değerlerimiz, inancımız neyi emrediyorsa, neyi gerektiriyorsa geleceğimizi de bu çerçevede tasarlamak, kurgulamak için adımlar atıyoruz" dedi.

Erdoğan, "Paçayı kurtardık tabiri caizse artık biz kendi kültürümüz, değerlerimiz, inancımız neyi emrediyorsa, neyi gerektiriyorsa geleceğimizi de bu çerçevede tasarlamak, kurgulamak için adımlar atıyoruz. Gençliğimiz artık bu doğrultuda geleceğe yürüyor. Onun için gelecek, bu ülkede yetişen gençlerin olacak. Onun için genç kardeşlerimizi bizim için çok önemli. Burada açılışını yaptığımız gençlik merkezi ve bu çerçevedeki benzer çalışmalar ülkemiz için de çok kıymetli." ifadesini kullandı. (KOCAELİ - DHA)