Mehmet Aydın kimdir?

Çiftlik Bank'la 80 bin kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle aranan Mehmet Aydın henüz 27 yaşında. Aydın Çiftlik Bank'ı 2016 yılında kurdu...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın (27) artık Türkiye'nin en genç dolandırıcısı olarak anılıyor! 2010 yılında İmam Hatip Lisesi mezun olan, İş-Kur'da 'overlokçu' olarak kaydı bulunan ve bulaşıkçılık dahil çeşitli işlerde çalıştığı belirtilen Mehmet Aydın, Çiflik Bank'ı 2016 yılında kardeşi Fatih Aydın ile birlikte kurdu. Mehmet Aydın, 'projeyi' asıl işi olan arıcılıkla geçimini sağlarken ürettiğini söyledi. Çiftlik Bank'ı ilk etapta 'oyun' olarak geliştiren Mehmet Aydın, topladığı paralarla dört-beş ay içinde Bursa İnegöl’de 250 büyükbaş hayvan kapasiteli çiftliğini açtı. Mehmet Aydın, kısa bir süre sonra Manisa'da da aylık 1.5 milyon yumurta üretim kapasitesi olan bir tavuk çiftliği kurdu. Son olarak kripto para işine girdiği de iddia edildi.

Mehmet Aydın, Çiftlik Bank şirketini kurmadan önce rapçi olmak istiyordu. 'Eren Çakar' ismini kullanan Mehmet Aydın, 'Egoman' ismiyle arabesk rap klipleri çekti. Aydın’ın bir dönem 'çıplak gösteren gözlük' satışı yaptığı da ortaya çıktı.

URUGUAY'DA İNŞAAT İŞİNE GİRDİ İDDİASI

Yaklaşık 77 bin kişiyi 511 milyon lira dolandırmakla suçlanan Mehmet Aydın'dan Şubat ayından beri haber alınamıyor. Aydın'ın Uruguay'a yerleşerek inşaat işine girdiği söyleniyor. İddialara göre Mehmet Aydın, 8 Haziran 2017 tarihinde Buenos Aires’teki Türkiye’nin Arjantin Büyükelçiliği’ne gitti ve avukat Mehmet Tuna adına vekaletname çıkardı. Aydın, ev adresi olarak ise Barrio Carrasco Av. Rivera 72 / 32 Montevideo’yu gösterdi. Carrasco yalnızca başkent Montevideo’nun değil, Uruguay’ın en lüks semtlerinden biri olarak biliniyor. (Haber Merkezi) 

Çiftlik Bank mağdurları: İnternette dolandırıldılar internette çare arıyorlarÇiftlik Bank mağdurları: İnternette dolandırıldılar internette çare arıyorlar

Çiftlik Bank mağdurları konuşuyor: Türkiye'den umudu kestiğimiz için bu işe girmiştik!Çiftlik Bank mağdurları konuşuyor: Türkiye'den umudu kestiğimiz için bu işe girmiştik!

Çiftlik Bank'ın sahibinin eşi Sıla Aydın: Bu kadar yatırımı o bile beklemiyordu!Çiftlik Bank'ın sahibinin eşi Sıla Aydın: Bu kadar yatırımı o bile beklemiyordu!