TGS'den Cumhuriyet önünde eylem: Atılan işyeri temsilcimiz geri alınsın

Türkiye Gazeteciler Sendikası, hiçbir gerekçe gösterilmeden işten çıkarılan Muhabir Deniz Ülkütekin için Cumhuriyet gazetesi önünde bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS), Cumhuriyet Gazetesi Muhabiri ve aynı zamanda TGS İşyeri Temsilcisi Deniz Ülkütekin'in işten çıkarılmasını Cumhuriyet gazetesi önünde protesto etti. Yapılan açıklamada,  “Cumhuriyet çalışanlarının koşullarını düzeltmek ve gazeteyi daha güçlü kılmak için çalışmaya devam edeceğiz. Aynı sağduyu ve özveriyi Cumhuriyet yönetiminden de bekliyor, işyeri temsilcimizin geri alınmasını bekliyoruz” denildi.

Açıklamada konuşan TGS Genel Sekteri Mustafa Kuleli, “Biz her durumda Cumhuriyet çalışanlarının koşullarını düzeltmek ve gazeteyi daha güçlü kılmak için çalışmaya devam edeceğiz. Aynı sağduyu ve özveriyi Cumhuriyet yönetiminden de bekliyor, İşyeri Temsilcimizin geri alınmasını bekliyoruz.” dedi.

Kuleli’nin ardından Cumhuriyet Gazetesi Haber Koordinatörü ve TGS İşyeri Temsilcisi Aykut Küçükkaya konuştu. Küçükkaya, kararın geri alınmasını ve Ülkütekin’in işine geri dönmesini istedi. (Kaynak: Evrensel)