Kayıp Ecem Balcı'nın cesedi bulundu

Gölcük'te 1.5 aydır kayıp olan 17 yaşındaki Ecem Balcı'nın öldürüldüğü ve ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıktı. Cinayet anne Esra Ercömert'in erkek arkadaşı Süleyman Kara'nın polisteki sorgusuyla ortaya çıktı. Anne Esra Ercömert kızının kaybolmasından 9 gün sonra yaşamına son vermişti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 5 Ocak'ta kaybolan Ecem Balcı'nın (17) ormanlık alanda toprağa gömülü cesedi bulundu. Ecem Balcı'nın kaybolmasının ardından kızını her yerde arayan, bulamayınca bunalıma giren anne Esra Ercömert, 14 Ocak'ta gittiği Kandıra'nın Kartalkayası mevkiinde kayalıklardan denize atlamış, cansız bedeni 2 gün sonra denizde bulunmuştu.

TELEFONDAN İZ SÜRÜLDÜ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde Ecem Balcı'yı bulmak için özel bir ekip kuruldu. Bu ekip Balcı'nın en son annesinin erkek arkadaşı Süleyman Kara ile görüştüğünü belirledi. Ecem Balcı, erkek arkadaşıyla cep telefonundan mesajlaşırken de, Süleyman Kara'nın define bulduğundan, çok zengin olduklarından bahsetmişti. Polis, Süleyman Kara'nın Ecem Balcı'nın kaybolmasından sonra tarihi eser kaçakçılığından tutuklu bulunduğunu tespit etti ve cezaevinde ifadesini aldı.

Beşiktaş taraftarı olan Ecem Balcı için Çarşı grubu da kampanya başlatmıştı.

Süleyman Kara'nın verdiği ifadenin ardından yakınları da gözaltına alınıp emniyete getirildi. Yapılan sorgulamalar sonucu Ecem Balcı'nın cinayete kurban gittiği ve öldürüldükten sonra Gölcük'ün Ayvazpınar köyünde ormanlık alana gömüldüğü belirlendi. Dün gece ormanlık alana giden ekipler, tarif edilen yerde, Ecem Balcı'nın toprağa gömülü cesedini buldu. Ecem Balcı'nın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

DARP EDİLMİŞ

Yapılan ilk incelemede, Ecem Balcı'nın yüz ve boyun altında morluklar olduğu, darp edildiği tespit edildi. İzmit Asri Mezarlığı'nda otopsi işlemlerinin tamamlanmasını bekleyen babası Gökhan Balcı, Süleyman Kara'yı suçlayarak, "Onu konuştursunlar. Benim çocuğumu diri diri gömdüler oraya. İnsan mı bunlar? 17 yaşındaydı benim evladım, ne istediler? Defineleri de batsın, kendileri de batsın. Böyle kandırmış kızımı. Benim kızım onunla bir yere gidecek bir insan değil. Sevmediği bir insan o. Benim canımı yaktılar. Evladımı yaktılar, benim içim yanıyor. Benim çocuğumun bir sürü hayali vardı. Geri gelecek mi? Bir hiç uğruna gömdüler, gittiler. Bunu nasıl yapıyorlar? Allah belalarını versin, bin beter olsunlar. Benim yaşadıklarımın katbekatını yaşasınlar" dedi.

Ecem Balcı otopsi işlemlerinin ardından Sakarya'nın Hendek ilçesinde toprağa verilecek. (KOCAELİ-DHA)