Doğan Holding, Küçük ve Uğur'a dava açacak

Doğan Holding, köşe yazarları Cem Küçük ve Fuat Uğur hakkında dava açılacağını duyurdu. Açıklamada, "Adli tatil sonrasında, ilk iş gününde haklarında dava açılacaktır" denildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Doğan Holding, Türkiye gazetesi yazarları Cem Küçük ve Fuat Uğur, hakkında dava açacakları duyurdu.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Doğan Holding'den yapılan yazılı açıklamada, "Doğan Holding olarak Cem Küçük ve Fuat Uğur'un yazılı, görsel ve sosyal medyada sürdürdükleri iftiraları karşılıksız bırakmayacağız. Adli tatil sonrasında, ilk iş gününde haklarında dava açılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

NE OLMUŞTU?

Cem Küçük, bugün yayımlanan yazısında Hürriyet gazetesine kayyım atanabileceğini iddia etmişti. Hürriyet gazetesine ait bir arsanın satış bedelinin gerçek değerinden düşük gösterildiğini öne süren Küçük, "Birincisi açıkça devletten vergi kaçırılmıştır. İkincisi halka açık bir şirketin hissedarları dolandırılmıştır. Bu mevcut hukukumuza göre doğrudan kayyum sebebidir ve tutuklama gerektiren katalog suçtur" ifadelerini kullanmıştı.

Fuat Uğur ise, 26 Ağustos'ta yayımlanan "Gülen’in Akşener rüyası, Sözcüler ve Doğanlar" başlıklı yazısında, Aydın Doğan'ın geçmişte, Fetullah Gülen'den görev istediğini iddia etmişti. Doğan Holding'e bağlı medya kuruluşlarının, Gülen için Meral Akşener’i desteklediğini savunmuştu.

'Hürriyet'e kayyum atanması 1 dakikalık iş''Hürriyet'e kayyum atanması 1 dakikalık iş'