Fatih Terim: Edepsiz bir teklif aldım

Fatih Terim, Alaçatı'da yaşanan kavgayla ilgili basın toplantısı düzenliyor. Terim, "Edepsiz bir teklif aldım, buna icabet ettim, gereğini yaptım" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Alaçatı'da yaşanan "mekan basma" olayı hakkında basın toplantısı düzenliyor. Terim, "Ben bu olayı bir babanın aileye sahip çıkması olarak görüyorum. Bir baba ne olursa olsun ailesine sahip çıkar" dedi.

Damadı Ahmet Baran Çetin'in ablasının taciz edildiğini öne süren Terim, "Ahmet'in ablası, benim evladımın ablasına yapılan bir hakaret, tehdit ve taciz var. Bir kadına... Birkaç aydır devam ediyormuş, keşke daha önce söyleselerdi" diye konuştu.

Söz konusu kişiyle telefon görüşmesi yaptığını belirten Terim, "Kendisine bu olayı sordum. Esasında ben kendine de söyledim, etrafında birileri var galiba diye. Bazen etrafta birileri olunca insanlar başkan bir şekle bürünebilirler. Sonuç olarak edepsiz bir teklif aldım, buna icabet ettim, gereğini yaptım ve işim bitince oradan ayrıldım. Bunun Türkiye Futbol Federasyonu ile bir ilgisi yok" ifadelerini kullandı.

'BİR DAHA OLSA BİR DAHA YAPARIM'

Basında çıkan haberlerde yalan ifadeler olduğunu savunan Terim, "Babasını kaybetmiş, babası ölürken bana emanet edilmiş bir kadından bahsediyoruz. Bir daha olsa bir daha yaparım. O kadıncağıza, ben yaşadığım sürece kimse dokunamaz. Hele bu yalnız bir kadınsa onu kimse taciz edemez" dedi.

Fatih Terim mekan bastı: 6 kişiye darpFatih Terim mekan bastı: 6 kişiye darp

'HER ZAMAN AİLEMİ KORUDUM'

Olayın mekan baskını olmadığını belirten Fatih Terim, "Bir yeri basmanın ne anlama geldiğini herkes biliyor. Yazmışlar korumalarıyla gitti falan diye. Ali Dürüst, 'Ben seni orayı 20 kişi ile bastın diye biliyordum' dedi. Ben pantolonunu giyip arabaya binmiştim. 2 evladım benimle gelmek istedi. Onlardan biri de şoförüm. Ne basması? Bu edepsiz teklife icabet ettim. Sorunu çözdüm gittim" şeklinde konuştu.

Olay nedeniyle üzgün olduğunu dile getiren Terim, şöyle devam etti:

"Ailem için hiçbir zaman başka bir şey düşünmedim. Her zaman her şeyi yapacağımdan emin olabilirsiniz. Provokasyonlara bundan sonra daha dikkatli yaklaşmam gerektiğini, tecrübeli olmama rağmen tecrübe ettim. Ben her gün evden 'Ne olur Allah'ım beni şeytana uydurma' diye çıkarım. İstemesem oldu. Bir aile babası olarak, Fatih Terim olarak çok üzgünüm. Ben her zaman ailemi, ailemi, sevdiklerimi korudum."