CHP'li Hüsnü Bozkurt'un Twitter hesabı hacklendi

CHP milletvekili Hüsnü Bozkurt'un Twitter hesabı hacklendi. Bozkurt'un hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür dileyen tweetler atıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP milletvekili Hüsnü Bozkurt'un Twitter hesabı hacklendi. "Ayyıldız Tim" isimli grup tarafından hacklenen hesaptan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı ile birlikte "Yapmış olduğum saçma sapan, salak açıklamalardan ötürü başta yüce Türk Milleti ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dilerim" şeklinde paylaşım yapıldı.

Bir televizyon programında yaptığı açıklama nedeniyle tepkilerin hedefi olan CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un Twitter hesabı, "Ayyıldız Tim" isimli hacker grubu tarafından hacklendi.

Bozkurt'un hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının da yer aldığı "Yapmış olduğum saçma sapan, salak açıklamalardan ötürü başta yüce Türk Milleti ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dilerim", "Reis, Ayyıldız Tim beni İzmir'de denize döktü" paylaşımları yapıldı.

husnu-bozkurt-hack

Hüsnü Bozkurt, 31 Mart'ta katıldığı televizyon programında referandum açıklamasında, "Diyelim ki 'evet' çıktı, kimse heveslenmesin. Biz yine Samsun'dan başlarız, Amasya'ya gideriz, Sivas'a gideriz, Ankara'ya geliriz. Buradan İnönü'ye Sakarya'ya Dumlupınar'a... Ulan sizi İzmir'e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir'den denize dökeriz" demişti.

Bozkurt'un bu açıklamaları, özellikle AK Parti'liler tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da bu sözlerinin ardından Bozkurt hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan soruşturma başlattı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da "Öyle 'Asarım keserim denize dökerim...' Bunlarla olmaz arkadaşlar" diyerek Bozkurt'u, eleştirmişti. (HABER MERKEZİ)

CHP Milletvekili Hüsnü Bozkurt'a soruşturma açıldıCHP Milletvekili Hüsnü Bozkurt'a soruşturma açıldı

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li Bozkurt'a uyarı: Denize dökerimle olmaz arkadaşlarKılıçdaroğlu'ndan CHP'li Bozkurt'a uyarı: Denize dökerimle olmaz arkadaşlar

Binali Yıldırım: Gerzek, kuş beyniyle milleti denize dökecekmişBinali Yıldırım: Gerzek, kuş beyniyle milleti denize dökecekmiş