Gülben Ergen'in derneği zorda

'Çocuklar Gülsün Diye Derneği' Etiler Aytar Caddesi'nde bulunan genel merkezini boşalttı. Gülben Ergen'in başkan olduğu derneğin zor durumda olduğu belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gülben Ergen'in başkanlığın yürüttüğü Çocuklar Gülsün Diye Derneği gelirleri ve devlet desteğinin azalması nedeniyle zor durumda. Ekonomik sıkıntılar ile baş edemeyen Gülben Ergen, son olarak derneğin Etiler'deki dairesini boşalttı.

Sözcü gazetesinin haberine göre; 2010 yılında Gülben Ergen öncülüğünde başlatılan Çocuklar Gülsün Diye kampanyasının devamı olarak kurulan Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin çalışanları son günlerde Ergen'in 'Dadı Mutfakta' isimli restoranında çalıştırılmaya başlanmıştı.

'KÜÇÜK BİR OFİSE GEÇECEĞİZ'

Ünlü şarkıcı, konuyla ilgili olarak, kendi adını taşıyan film şirketine ait olan Etiler Aytar Caddesi'nde bulunan büroyu daha küçük bir daireye taşımak için böyle bir karar verdiklerini açıkladı. "Olay tamamen ekonomik, daireyi kiraya verip küçük bir ofise geçeceğiz" diyen Ergen, derneği nereye taşımayı planladıklarını açıklamadı.