Tecavüzcü şoförün 48 sabıkası ortaya çıktı

Ankara'da bir kadının otobüste tecavüze uğradığı olayın ayrıntıları ortaya çıkıyor. Otobüste S.'ye cinsel istismarda bulunan İbrahim T. daha önce üçü cinsel istismar olmak üzere toplam 48 suçtan yargılanmış...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara’da, geçen hafta bir özel toplu taşıma aracında S. adlı kadına cinsel istismarda bulunan İbrahim T. adlı şoför hakkında ‘hakaret, tehdit, şantaj, mala zarar verme’ gibi 48 ayrı suç dosyasının olduğu ve üç ayrı cinsel istismar suçundan yargılandığı ortaya çıktı. Aynı zamanda S.'nin tecavüze uğradığı otobüsün delilleri yok etme amacıyla hemen sefere çıkarıldığı iddia edildi.

Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın haberine göre,  S.'nin avukatı Hüsniye Şimşek’in başsavcılığa verdiği dilekçede, İbrahim T.’nin öldürme kastıyla hareket ettiği iddia edildi ve “Hakkında onlarca suçtan dosya bulunduğu ve suç işlemeyi, yasalara karşı koymayı itiyat haline getirdiği görülecektir” denildi. Avukat Şimşek ayrıca, olay sonrası S. ile saldırgan arasında ‘ilişki olduğunu’ iddia eden Ankara Şehiriçi Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş hakkında da şikâyetçi oldu. Dilekçede, S.’ye tecavüz edilen aracın da delillerin yok edilmesi amacıyla temizlenerek apar topar sefere çıkarıldığı anlatıldı. (HABER MERKEZİ)