TFF açıkladı: Maçlar oynanacak mı?

Galatasaray Gaziantepspor maçının oynanıp oynanmayacağı merak konusu oldu. Federasyon, maçların oynanmasına karar verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Galatasaray Gaziantepspor maçının oynanıp oynanmayacağı merak konusu oldu. Dün akşam Beşiktaş Bursaspor maçının ardından yaşanan terör saldırısı tüm yurdu acıya boğdu. Ülkemizde Ulusal Yas ilan edilirken, bu akşam oynanacak Galatasaray Gaziantepspor maçının son durumunu hakkında flaş açıklama geldi. Peki Galatasaray maçı bu akşam oynanacak mı?

Hürriyet'in haberine göre, Galatasaray Gaziantepspor maçı bu akşam saat 19:00'da İstanbul Türk Telekom Stadı'nda oynanacak.. Dün yaşanan ve ülkemizi yasa boğan terör saldırısının ardından spor severler bugün maçların iptal olup olmayacağını merak ediyorlardı. TFF'den konu hakkında açıklama geldi.

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

Beşiktaş Vodafone Arena yakınında Beşiktaş-Bursa maçı sonrasında düzenlenen hain terör saldırılarında şehit olan polis ve vatandaşlarımız anısına 1 günlük milli yas ilan edildi. Profesyonel ve amatör liglerde 11 ve 12 Aralık 2016 tarihlerinde oynanacak tüm müsabakalar öncesinde şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapılırken, stadyumlardaki bayraklar yarıya indirilecek ve maçlar sırasında müzik yayını yapılmayacak.