Eşbaşkanlardan sonra çalışanlara da gözaltı

Gözaltına alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eşbaşkanlarının serbest bırakılması için belediye binasına aslına pankart polisler tarafından indirildi. Polisler 3 belediye çalışanını gözaltına aldı.

Google Haberlere Abone ol

DİYARBAKIR - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın serbest bırakılması amacıyla belediye binasına asılan pankart polisler tarafından indirildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Necati Pirinççioğlu, Rojda Balkaş Akyüz ile Destek Hizmetleri Daire Başkanı Şiyar Nezan gözaltına alındı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi binasına asılan ve eşbaşkanlar Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın fotoğraflarının altında "Halkın İradesine Saygı Duyulsun, Başkanlarımız Serbest Bırakılsın" yazılı pankart, 1'inci Sulh Ceza Hakimliği’nin verdiği karar sonucu polisler tarafından indirildi.

Pankart indirildikten sonra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Necati Pirinççioğlu, Rojda Balkaş Akyüz ile Destek Hizmetleri Daire Başkanı Şiyar Nezan gözaltına alındı. (DUVAR)