'Bir kişi için bütün aileyi yaktılar'

Darbe girişiminin ardından firar eden Ali Öksüz'ün baldızları gözaltına alındı. Belkıs Nur Tetik, adliyeye sevk edilirken, gazetecilere konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fethullah Gülen cemaatinin 'Hava Kuvvetleri imamı' olduğu iddia edilen Adil Öksüz'ün kayınpederi Cevat Yıldırım'ın 2 kızı gözaltına alındı. Belkıs Nur Tetik, adliyeye sevk edilirken "Bütün aileyi bir kişi için yaktılar" dedi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada, Sakarya Terörle Mücadele Şubesi polisleri, Adil Öksüz'ün tutuklanan kayınpederi Cevat Yıldırım'ın kızlarını gözaltına aldı. Belkıs Nur Tetik ve Seyyide Öznur emniyetteki işlemlerinin ardından Sakarya Adliyesi'ne sevk edildi.

Belkıs Nur Tetik adliye sevk edilirken, gazetecilere, "Buradan Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Onunla görüşme talebim var. Bütün aileyi bir kişi için yaktılar. Devlet için her şeyi yapmaya hazırız" dedi.

Matematik öğretmeni olan Belkıs Nur Tetik'in Gülen cemaatine bağlı eğitim kuruluşunda çalıştığı, Seyyide Öznur Yıldırım'ın ise Fatih Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi olduğu öğrenildi. (DHA)

Adil Öksüz Yunanistan'a kaçtı iddiasıAdil Öksüz Yunanistan'a kaçtı iddiası

Firari 'imam' Adil Öksüz'den Clinton'a bağış iddiasıFirari 'imam' Adil Öksüz'den Clinton'a bağış iddiası

Adil Öksüz'ü bırakan hakimler görevden uzaklaştırıldıAdil Öksüz'ü bırakan hakimler görevden uzaklaştırıldı

Adil Öksüz'ün kayınvalidesi tutuklandıAdil Öksüz'ün kayınvalidesi tutuklandı

Adil Öksüz'ün kayınpederi: Öyle bir damadım yokAdil Öksüz'ün kayınpederi: Öyle bir damadım yok