Ahmet Arif Denizolgun vefat etti

'Süleymancılar cemaati lideri' olarak tanınan Ahmet Arif Denizolgun 61 yaşında vefat etti. Denizolgun'un cenazesi bugün kaldırılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yakınları tarafından yapılan açıklamada Ahmet Arif Denizolgun, babası Hüseyin Kamil Denizolgun'un ölüm yıldönümünde hayatını kaybetti.

Gece saat 03.00 sularında yüksek tansiyona bağlı olarak geçirdiği beyin kanaması sonucu 04.00 sularında Beykoz'daki evinde vefat eden Denizolgun'un cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Şakirin Cami'sinden kaldırılacak.

Denizolgun'un Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilmesi bekleniyor.

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI YAPTI

Ahmet Arif Denizolgun 1956 yılında İstanbul'da doğdu. Ahmet Arif Denizolgun, Devlet Güzel Sanatlar Akademisi (Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi) mimarlık bölümünü bitirdi.

Daha sonra Columbia University Wagner College Ekonomi İş İdaresi bölümünden mezun olan Denizolgun, serbest mimar ve müteahhitlik yaptı. 1994 seçimlerinde Antalya'da milletvekili seçilen Denizolgun; 20. Dönem Antalya Milletvekilliği ile Ulaştırma Bakanlığı yaptı. NATO Komisyon Başkanlığı, Teknoloji ve Bilim Komisyon üyeliği görevlerinde bulunmuştur.