Nedim Şener ile İsmail Küçükkaya arasında 'dinleme' tartışması

Gazeteciler Nedim Şener ve İsmail Küçükkaya, Twitter üzerinden tartıştılar.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - FOX TV'de Çalar Saat programını hazırlayan İsmail Küçükkaya ve Posta gazetesi yazarı Nedim Şener, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden tartıştı.

Gülen cemaatin dinleme raporlarını paylaşan İsmail Küçükkaya; fotoğraflara “En uzun süre beni dinlemişler. Ne aradılarsa artık” notunu düştü.

Nedim Şener ise bu paylaşımın altına "Keşke yönettiğiniz Akşam gazetesi muhabirleriniz Ali Fuat Yılmazer'in kucağındayken sorsaydınız" yazdı. Şener'in bu sözlerinin ardından iki gazeteci adeta söz düellosuna tutuştu.

DİNK SUİKASTI İLE SUÇLADI

Küçükkaya, genel yayın yönetmeliği döneminde ıslak imza skandalı haberini yaptıklarını hatırlatınca Şener, Hrant Dink cinayetinde dezenformasyon yapmakla suçladı.

Şener'in "kucak" sözlerine tepki gösteren Küçükkaya, "muhabirler için 'kucağa oturma' ifadesi kullanma. O senin hükümetle ilişkini tanımlayabilir. Emekçi gazetecilerin değil." ifadelerini kullandı.

İki gazeteci arasında tartışmada şu ifadeler kullanıldı:

İsmail Küçükkaya: muhabirleri harcamaya kalkma. O zor dönemde onlar ne manşetler attılar biliyor musun? AKP'den vekil olmak mı istiyorsun?

Nedim Şener: Bilmez miyim ne ali Fuat'tan Alıp ne manşetler attığınız. Vekillik sana yakışırdı. O kadar aklama haberinden sonra

“KUCAK İŞİNDE MAHİRSİN!”

Nedim Şener: “Benim lafın muhabirlere değil senin gibi Ali Fuat’ın oyuncağı sahte kahramancılık oynayanlara”

İsmail Küçükkaya: “Kuçak işinde mahirsin. Sorarsın tanıdığın AKP’lilere bir ilişkim olmuş mu? Ucuzdun hala aynısın”

Nedim Şener: “Yok o dönem kirli bir gazetecilik yapıp asıl ilişkili olduğun adamlar seni dinleyince ucuz kahramanlık yapman batıyor”

İsmail Küçükkaya: “neyse Oray Eğin’in yazdığı ali fuat’tan aldığınız sarı zarf hikayelerini ileride anılarında yazarsın artık”

Nedim Şener: “Ben nezaretteyken Ali Fuat’ın kameradan görüntülerimi izlettiği gazeteciler arasında Akşam’dan kimse varmıydı İsmail”

“KENDİNE GEL”

İsmail Küçükkaya: “Bu faslı kapatıyorum; @nedimsener2010 sana AKP ile dansında başarılar dilerim. Muhabirlere bi daha laf atma.” “Sen bir Ahmet Şık mısın @nedimsener2010 ? Kendini ne sanıyorsun sen? Dev aynasına mı bakıyorsun? Kendine gel. Bu ne EGO böyle?”