Atilla Taş ve Gökçe Fırat için tutuklama talebi

Gözaltına alınan Atilla Taş ve Gökçe Fırat'ın da aralarında bulunduğu 8 kişi tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturmasında savcılık ifadeleri alınan Atilla Taş ve Gökçe Fırat Çuhaoğlu'nun da aralarında bulunduğu 8 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Murat Çağlak tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, hakkında gözaltı kararı bulunan 35 gazeteci ve akademisyenden gözaltına alınan ve aralarında Atilla Taş ve Gökçe Fırat Çulhaoğlu'nun da bulunduğu 12 kişi bu sabah emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

4 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Soruşturma savcısına ifade veren Atilla Taş, Gökçe Fırat Çulhaoğlu, Dinçer Gökçe, İskender Yunus Tiryaki, Levent Arap, Murat Aksoy, Mutlu Çölgeçen ve Ayhan Şimşek tutuklanmaları talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine gönderildi.

Savcılıktaki sorgularının ardından Rasih Yılmaz, Abdullah Alparslan Akkuş, Ömer Şahin ve Nurullah Öztürk'ün serbest bırakıldı. (DHA)

Atilla Taş adliyeye sevk edildiAtilla Taş adliyeye sevk edildi