Kılıçdaroğlu saldırıyı anlattı

Kemal Kılıçdaroğlu Artvin Şavşat'ta yaşadığı saldırıyı anlattı. Kılıçdaroğlu, Karayolları binasında korumaya alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şavşat'ta çatışmanın yaşandığı bir bölgede saldırıya maruz kaldıklarını söyledi. CNN Türk yayınına katılan Kılıçdaroğlu "Çatışmanın olduğu bir alanda galiba olumsuz bir durum yaşadık. Benim açımdan bir sorun yok, umarım güvenlik güçleri açısından da bir sorun yoktur" diyerek durumunun iyi olduğunu, Karayolları binasında bulunduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu'na saldırıdan ilk karelerKılıçdaroğlu'na saldırıdan ilk kareler

BELEDİYE BAŞKANI ANLATTI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu saldırının bölgedeki askeri birliğe yönelik olduğunu belirtti. Konvoyun önündeki bir araçta olduğunu söyleyen İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun güvenliğinden endişe olmadığını ancak bazı olumsuz gelişmeler olduğunu ifade etti.

CHP milletvekili Mehmet Bekaroğlu da, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırıyı değerlendirdi. Bekaroğlu Ardanuç Belediyesi Hizmet Binası açılışı için Şavşat'tan yola çıkan Kılıçdaroğlu'nun aracının etkilenmediğini söyledi. Konvoyda yaralanan olmadığını belirten Bekaroğlu bölgedeki jandarma özel harekat askerlerinin hedef alındığını söyledi.

İLK TWEET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine düzenlenen saldırı sonrası attığı ilk tweetinde "Allah’ın verdiği bir canımız var, o da bu memleket, bu ülke, bu millet için feda olsun!" yazdı.