Lokantada silahlı kavga: 2 ölü

Büyükçekmece'de bir kokoreççinin sahipleriyle müşteriler arasında çıkan silahlı kavgada 2 müşteri hayatını kaybetti. Kokoreççinin sahibi ve kardeş oldukları öğrenilen 2 şüpheli kayıplara karıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükçekmece'de, saat 01:00 sıralarında Atatürk Caddesi üzerinde bulunan kokoreççiye gelen Selçuk Çesil ve Turgay Karataş isimli müşteriler, işyeri sahibi ve kardeş oldukları öğrenilen Şükrü T. ve Cihangir T. ile yaşadıkları tartışma üzerine silahlı çatışmaya girdi. İşyeri sahibi Şükrü T.'nin silahından çıkan kurşunlar Selçuk Çesil ve Turgay Karataş'a isabet etti. Ağır yaralanan iki kişi çevredeki vatandaşların araçlarıyla Büyükçekmece Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Selçuk Çesil ve Turgay Karataş hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİLER KAÇTI

Olay sonrası hayatını kaybeden Selçuk Çesil ve Turgay Karataş'ın silahından çıkan kurşunlar sonucunda Cihangir T.'nin elinden yaralandığı öğrenildi. İşyeri sahibi Şükrü T. ile kardeş oldukları öğrenilen Cihangir T. araçlarına binerek kayıplara karıştı. Geniş çaplı soruşturma başlatıldı. (İstanbul/DHA)