'En mutlu günümüz cehenneme döndü'

Gaziantep'te IŞİD saldırısı sonucu 54 kişinin yaşamını yitirdiği düğünün gelin ve damadı konuştu: En mutlu günümüz cehenneme döndü. Bütün akrabalarımızı öldürdüler. Bu son olsun, başka kimsenin canı yanmasın. Zanlıların biran önce yakalanmasını istiyoruz.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep'te kına gecesine düzenlenen canlı bomba saldırısı sonrası 54 kişinin öldüğü, 64 kişinin yaralandığı patlamadan şans eseri yaralı kurtulan gelin Besna ve damat Nurettin Akdoğan, IŞİD'i lanetledi. Gelin ve damat olayın zanlılarının bulunmasını isteyerek en mutlu günlerinin cehenneme döndüğünü söyledi.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti milletvekilleri Nejat Koçer ile Canan Candemir Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, olayın hala şokunu atlatamayan acılı gelin ve damadı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Damat Nurettin Akdoğan, en mutlu günlerinin cehenneme döndüğünü ve çok sayıda yakınını kaybettiğini söyledi. Nurettin Akdoğan, "Bunu bize yapanların Allah belasını versin. Allah'a havale ediyorum. Bu son olsun, başka kimsenin canı yanması. Kimin yaptığını bilmiyoruz. Hiç kimseye kötülüğümüz olmadı. En iyi günümüzü cehenneme çevirdiler" dedi ve ekledi: "Akraba kalmadı, çok akrabam öldü. Bizden kimse bırakmadılar. Bütün akrabalarımızı öldürdüler. Bizden ne istiyorlar bilmiyorum."

Gelin Besna Akdoğan ise düğünlerini cehenneme çeviren olayın faillerinin bir an evvel yakalanmasını istediğini belirtti.

Acılı çifti, Vali Yerlikaya ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin teselli etmeye çalıştı.

(GAZİANTEP-DHA)