Ünlülerden darbe girişimine tepki yağdı

Darbe girişimine ünlüler de sessiz kalmadı. Nurgül Yeşlçay'dan Yıldız Tilbe'ye pek çok isim tepkisini sosyal medyadan dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Başarısız darbe girişimine pek çok ünlü isim sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajlarla tepki gösterdi. Şarkıcı Nilüfer, "Demokrasiden vazgeçmeyeceğiz. Askerlerimiz, vatandaşlarımız ve polislerimiz hayatını kaybetti. Çok üzgünüz" derken, oyuncu Nurgül Yeşlçay ise "Bir tarih tekrarı gibi, tekrar yazımı gibi... Tarihsiz, tarifsiz bir şey gibi!" dedi.

İşte ünlülerin 15 Temmuz darbe girişimine yönelik tepkileri:

MAHSUN KIRMIZIGÜL

"Bu ülke darbelerden çok acılar çekti. Her türlü darbeye hayır! Bunun adı askerin yönetime el koyması falan değil, düpedüz ihanettir. Bu ülkeyi bu hale getirenlerin Allah belasını versin."

TOLGAHAN SAYIŞMAN

"Hak, adalet en kısa zamanda yerini bulacak ve aydınlığa kavuşulacaktır. Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir terör saldırısına karşı tek yumruk sınav veriyoruz. Bayrağımızın renkleri her şeyi en iyi biçimde açıklar. Allah, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve tüm insanlarımızın yardımcısı olsun."

YILDIZ TİLBE

"Ülkemizin başı sağolsun. Allah kötülere fırsat vermesin, birlik ve beraberliğimiz bozulmasın."

CEYDA DÜVENCİ

''Erlerimizi düşünüyorum, emir altında, uysa da cezalanan uymasa da... Anneleri babaları ve çocukları. Sevgi ve şevkat ne kadar uzaklaştı bizden."

MURAT YILDIRIM

''Darbe istemiyoruz. Kahrolsun darbe yapanlar. Bu ülkeyi kaosa sokanlara lanet olsun."

DEMET AKALIN

Gelmiş geçmiş olsun. O kadar üzgün ve şoktayız ki, Allah'ım güzel ülkemin güzel insanlarına zeval vermesin. Sen yar ve yardımcımız ol."

DEMET AKBAĞ

"Ya bir de cep telefonundan sokağa çıkma çağrısı olmasaydı?"

HADİSE

"Allah güzel Türkiye'mizi korusun... Dün gece gibi karanlık bir geceyi bir daha yaşamamak umuduyla geçmiş olsun."

MURAT BOZ

"Soğukkanlı olmalıyız, hepimiz biriz, bu ülke hepimizin sahip çıkalım. Daha fazla can yanmasın, kan dökülmesin. Silah, bomba, şiddetle sonuç alınamaz. Ülke olarak kenetlenmeliyiz artık. Son bulsun bu kaos."