Gölbaşı Belediye Başkanı Mehmet Avunç CHP’ye katıldı: Rozetini Kılıçdaroğlu taktı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisine katılan Bitlis’e bağlı Gölbaşı Belediye Başkanı Mehmet Avunç ile beraberindeki kişilere parti rozeti taktı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisine katılan Bitlis’e bağlı Gölbaşı Belediye Başkanı Mehmet Avunç ile beraberindeki kişilere parti rozeti taktı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın koordine ettiği ‘Doğu Masası’ çalışmaları kapsamında partiye katılımlar gerçekleşti. Bitlis’e bağlı Gölbaşı Belediye Başkanı Mehmet Avunç’un da aralarında bulunduğu Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Hadi Çalışan, Felemez Yavuz ve Cuma Tören ile Güroymak Pancar Kooperatifi Başkanı Hamdullah Uğiş, Ahlat’tan kanaat önderi Faysal Özdemirli CHP’ye katıldı.

CHP’ye yeni katılanları makamında kabul eden Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, parti rozetlerini taktı. CHP’ye katılan Avunç, Yavuz, Uğiş ve Tören aynı zamanda Bitlis ili ve çevresinde yaygın ve etkili bulunan Şego-Bıdri aşiretinin önde gelen isimleri arasında yer alıyor.

DEMOKRAT PARTİ'DEN SEÇİLMİŞTİ

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Demokrat Parti’den (DP) yüzde 53,05 oy alarak belediye başkanı seçilen Avunç, 15 Kasım 2021 tarihinde DP’den istifa etmişti.