'Gerekirse simit yenecek' diyen Hülya Avşar: Duyduğum kadarıyla fiyatlar uçmuş

"Gerekirse simit yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız" diyen Hülya Avşar, tatil beldelerindeki fiyat artışlarına yönelik soruya "Duyduğum kadarıyla fiyatlar uçmuş" yanıtını verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, ekonomik kriz ile ilgili gündem olan "Gerekirse simit yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız" sözlerinden aylar sonra, tatil beldelerindeki fiyat artışını 'duyduğunu' söyledi. 

TV100'ün aktardığı habere göre, tatil merkezlerindeki yüksek fiyatların sorulması üzerine Ayvalık'ı tercih ettiğini belirten Avşar, "Ben çok Bodrum'cu değilim. İstanbul'da gibi hissediyorum. Çeşme de güzel ama orası da değil. Ben evde kaldığım için fiyatları bilmiyorum. Ama duyduğum kadarıyla orada da fiyatlar uçmuş. Bilemiyorum. Artık insanlar kendi kararlarını verip tatillerini yapacaklar" dedi.

NE OLMUŞTU?

Hülya Avşar, bir magazin muhabirinin 'ekonomi' sorusu üzerine "Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Bu saatten sonra simit yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse simit yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız" diye konuşmuştu.

Etiketler hülya avşar simit